På Holme Skole har vi hele tiden gang i at udvikle nyt og forbedre det eksisterende. Ud over at lave god undervisning hver dag er vi lige nu særligt optagede af:

• At arbejde med elevinddragelse
    Det betyder blandt andet, at vi har et elevråd for hver afdeling, så flere elevrådsrepræsentanter har mod og lyst til at ytre egen og klassens holdning til de ting, der er på dagsordenen. Repræsentanter for både store og små deltager på skift i skolebestyrelsesmøder.

• At blive et stærkere læringsfællesskab
    Vi er i gang med Børn- og Unge forvaltningens kulturændring ‘Stærkere Læringsfællesskaber’, hvor vi gennem en stærkere evalueringskultur og med en professionel læringsmakker til hver lærer og pædagog skal blive endnu dygtigere til vores kerneopgave: elevernes læring og trivsel.

Vores forældre er særligt glade for:

Den seneste måling af forældrenes tilfredshed er fra 2017, den viser blandt andet stor tilfredshed med trivselsarbejdet:

• 82 procent af forældrene er meget tilfredse eller tilfredse med den måde undervisningen styrker børnenes sociale kompetencer (fx vise hensyn, forståelse for andre og hjælpsomhed.
  • 78 procent af forældrene er meget tilfredse eller tilfredse med skolens evne til at styrke barnets trivsel i skolen.
  • 77 procent af forældrene er meget tilfredse eller tilfredse med skolens evne til at skabe et godt socialt fællesskab i barnets klasse.

Forældrene er også tilfredse med samarbejdet mellem skole og hjem:

• 76 procent af forældrene er meget tilfredse eller tilfredse med samarbejdet mellem skole og hjem samlet set.
  • 80 procent af forældrene er meget tilfredse eller tilfredse med skole-hjem samtalerne.

Forældrene i SFO’en er især tilfredse med kreativitet og de fysiske rammer:

• 77 procent af forældrene er meget tilfredse eller tilfredse med sfo’ens indsats for at styrke barnets kreativitet og fantasi.
• 76 procent af forældrene er meget tilfredse eller tilfredse med sfo’ens (og skolens) udendørs faciliteter og arealer.

Du finder hele forældretilfredshedsundersøgelsen 2017 her

Vores elever er særligt glade for:

Den seneste elevtrivselsmåling er fra 2018, den viser blandt andet, at eleverne i indskolingen især er tilfredse med deres sociale trivsel:

• 98 procent af eleverne er glade for skolen
  • 100 procent af eleverne er glade for klassen
  • 98 procent af eleverne kan godt lide pauserne.

Eleverne i indskolingen er glade for lærerne og undervisningen:

• 97 procent af eleverne er glade for deres lærere
  • 98 procent af eleverne oplever, at de lærer noget spændende i skolen.

Eleverne i indskolingen har gode venner og er glade for sfo:

• 97 procent har en eller flere gode venner på skolen
    98 procent er glad for sfo’en.

Du finder hele elevtrivselsmålingen 2018 her

Du finder hele kvalitetsrapporten 2017 her

Vores sundhedsrapport 2019

Vi har valgt at supplere den nationale trivselsmåling med en sundhedsmåling. Undersøgelsen har fokus på børnenes bevægelse, madvaner og søvn. For de ældste klasser er der også spørgsmål om seksualundervisning, alkohol, rygning og brug af euforiserende stoffer. Desuden spørger vi til børnenes mentale sundhed, herunder livsstilfredshed og samvær med andre.

Læs mere i skolens sundhedsrapport (pdf).