Mætte og sunde børn lærer bedst. Så har dit barn ikke madpakke med, tilbyder Marianne og Mia sund og nærende mad i vores kantine ‘Pitten’ til rimelige priser. Kantinen har økologisk sølvmærke, hvilket betyder, at 60-90 procent af maden er økologisk.

Dit barn kan handle to gange om dagen:

• I formiddagspausen (09.45-10.15) hvor det er muligt at købe hjemmebagte boller, noget at drikke og snacks, som kan stille den værste sult og give energi.

• Dit barn kan hver dag i middagspausen (11.30-12.30) købe et varmt måltid med tilbehør for 22 kroner.
    Hvis der indgår svinekød i dagens menu, vil der også være et alternativt tilbud.

Forudbestil og betal dagens ret - også med klippekort

• bestilmad.nu kan du forudbestille og betale dagens ret til dit barn senest klokken 8.00 samme dag.

• Du kan også købe et klippekort med 11 x dagens ret. Du betaler kun for 10 retter - altså 220 kr., og kantinen tilbyder at opbevare dit barns klippekort, så det ikke bliver væk.

• Du kan bestille mælk, frugt og vand, som duksen henter ind i klassen i en køletaske.

Friskbagte boller, snacks og dagens ret

Dit barn kan altid købe dagens ret – I kan se menuen på Aula for en måned af gangen. Det kan fx være en grøntsagssuppe, fiskefrikadeller med kartofler og sovs, boller i karry med ris og ærter eller kyllingespyd med pastasalat.

Derudover er der altid noget til den lille sult – det er fx friskbagte boller, skrællede gulerødder, Cultura med drys, grissinistænger og rosin-nøddemix.

Dit barn kan betale med MobilePay

I kantinen er det muligt for dit barn at betale med MobilePay på 64 86 01 (Ja, det er rigtigt nok; det er kun på seks cifre)

Kontrolrapporter med et smil

Her kan du finde Smiley-rapporter fra alle Fødevarestyrelsens kontrolbesøg i vores kantine