Hvis din familie flytter til vores skoledistrikt

Hvis din familie ønsker et skoleskift, fordi I flytter til vores skoledistrikt, skal vi som udgangspunkt optage dit barn/dine børn på skolen. Du skal gøre følgende:

• Udfyld ansøgningen om skoleskift
  • Afleverer den på skolens kontor eller send den til os på hol@mbu.aarhus.dk
  • Du bliver kontaktet af en leder, som aftaler nærmere med jer om skolestart.

Hvis din familie bor i et andet skoledistrikt

Selvom du ikke bor i Holme Skoles distrikt, kan du muligvis alligevel få plads til dit barn hos os. Hvis du vil flytte dit barn til Holme Skole, skal du gøre følgende:

• Kontakt skolens kontor på 87 13 87 00 for at høre om der er plads på årgangen
  • Hvis der er plads, skal du udfylde ansøgningen om skoleskift
  • Afleverer ansøgningen på skolens kontor eller send den til os på hol@mbu.aarhus.dk
  • Du bliver kontaktet af en leder, som aftaler nærmere med dig om mulighederne for, at dit barn kan starte hos os.
    Lederen indkalder sandsynligvis din familie til en samtale, hvor I afstemmer forventninger.

Hvis din familie bor i vores skoledistrikt, men går på en anden skole

Hvis I bor i vores skoledistrikt, men barnet går på en anden skolen – kommunal eller privat - har barnet ikke krav på at få en plads på skolen. Men hvis der er plads på årgangen, er I meget velkomne til at søge. Du skal gøre følgende:

• Kontakt skolens kontor på 87 13 87 00 for at høre om der er plads på årgangen
  • Hvis der er plads, skal du udfylde ansøgningen om skoleskift
  • Du bliver kontaktet af en pædagogisk leder, som aftaler nærmere med dig om mulighederne for, at dit barn kan starte hos os.

OBS! Hvis din familie er tosproget, skal vi spørge til, om dit barn har frit skolevalg på baggrund af resultatet af sprogscreening/’Kick på sproget’.

Det kan du læse mere om på Aarhus Kommunes hjemmeside, hvor du også kan læse mere om skoleskift generelt.