Med Aula kan du:

• Følge med i, hvad der sker på skolen.
  • Kommunikere med vores medarbejdere og de andre forældre.
  • Tilmelde dig arrangementer og møder.

Vi anbefaler, at du kigger ind på Aula hver eller hver anden dag.

Chromebooks til alle elever på 2.-9. årgang

Alle elever fra 2. – 10. klasse i Aarhus Kommune får stillet en personlig Chromebook til rådighed, som de kan bruge i skoletiden og derhjemme, indtil de forlader folkeskolen i Aarhus Kommune. Det giver eleverne lige adgang til it-udstyr, og det bliver nemmere at arbejde med it i undervisningen, når det giver mening.

Hvad er en Chromebook?

Chromebooken ligner en traditionel bærbar pc med et fast tastatur og en skærm, der klappes op. Forskellen er, at arbejdet på en Chromebook foregår online ved hjælp af apps, så den er hurtig at logge på og lade op. Dit barn kan bruge den til almindeligt skolearbejde og til at surfe på nettet i skolen og derhjemme.

Hvorfor får eleverne en Chromebook?

Det handler om at give eleverne de bedste rammer for at lære på flere måder – uanset om det er med en bog, i et fysikforsøg eller en Chromebook. Det handler ikke om, at dit barn skal have mere skærmtid i skolen, men om at give alle elever lige mulighed for læring både i skolen og derhjemme.

Hvad kan du som forælder hjælpe med?

Dit barn skal møde op med en opladet Chromebook i skolen hver dag og passe godt på den. Som forælder kan du hjælpe dit barn ved at være nysgerrig på, hvad dit barn laver på Chromebooken. Du kan også hjælpe dit barn med at huske at passe godt på den, lade den op derhjemme og lægge den i tasken i sleevet, så den er klar til næste skoledag. Kontakt straks skolen, hvis Chromebooken går i stykker, eller hvis den bliver væk.

Få mere at vide på aarhus.dk/chromebook

aarhus.dk/chromebook kan du læse mere om Chromebooken, hvad dit barn kan bruge den til, hvor dit barn kan få hjælp til at logge ind, hvad du skal gøre, hvis dit barn mister sin Chromebook, eller den går i stykker og meget mere.