Her finder du os

Adressen er:
Mølleskovvej 11
8270 Højbjerg

Der er adgang til skolen via veje, stier og trapper fra en række forskellige sider – det er en god idé at orientere dig godt – der er altid flere muligheder for dig som fodgænger eller på cykler, end der er for dig i bil.

Skolens trafikpolitik

Skolebestyrelsen har i januar 2020 vedtaget en trafikpolitik, som sætter fokus på en lang række områder, som alle handler om at børn og voksne færdes sikkert i trafikken. Den handler om trafikundervisning, forventninger til samarbejdet med jer forældre, om skolepatruljen og om at få flere elever til selv at transportere sig til skole. 

Du kan læse trafikpolitikken her: 

Holme Skoles trafikpolitik

Når dit barn går eller cykler til skole, er en sikker skolevej meget vigtig

På kortet viser vi de skoleveje, som vi anbefaler til børnene. Husk: Øvelse gør mester, og det er en god ide, at du øver skolevejen sammen med dit barn. Få evt. gode tips og vejledning på sikkertrafik.dk og cyklistforbundet.dk.

Sikker skolevej - Holme SkoleSikker skolevej Holme Skole

Skolepatrulje

Vores skolepatrulje hjælper børnene med at krydse vejen ved fodgængerovergangen på Hjulbjergvej og på Holme Byvej. Skolepatruljen er elever fra 7. årgang, som arbejder frivilligt med at hjælpe de andre børn sikkert over vejen.


Du kan sætte dit barn af ved ’Kys-og-kør’

Er det nødvendigt, at du kører dit barn til skole? Så anbefaler vi, at du sætter dit barn af ved vores ‘kys-og-kør’ mulighed, som er åben fra 6.30-8.00. Det er rundkørslen ved indskolingen med indkørsel fra Hjulbjergvej. Du må naturligvis ikke parkere i ’kys-og-kør-’-rundkørslen - heller ikke i kort tid.

Parkering

Vi indskærper at parkering kun foregår på Mølleskovvej eller ved sognegården på Hjulbjergvej. Fra sognegården kan du og dit barn krydse Hjulbjergvej via fodgængerovergangen, hvor der er skolepatrulje om morgenen. Vi opfordrer kraftigt til ikke at du ikke parkerer andre steder.


Du må ikke parkere på Hjulbjergvej

Vær opmærksom på at der er skiltet med standsning - og parkering forbudt på Hjulbjergvej. Hvis du overtræder forbuddet, kan der nemt opstå farlige situationer for børn, som cykler og går til skolen.

I Aarhus Kommune er det ikke tilladt at standse eller parkere på fortovet.

Fritidsgårdens p-plads er kun for forældre i specialklasserne

Hvis du er forælder til et barn i specialklasserne på Fritidsgården, kan du benytte Fritidsgårdens p-plads som ’kys-og-kør’- mulighed. Har du børn i normalklasserne, må du ikke benytte denne p-plads.

Skolebus

Hvis dit barn er henvist til Holme Skole i henhold til folkeskolelovens §5 stk. 7, er der mulighed for, at dit barn kan tage en gratis skolebus. Bussen samler børn op 2-3 steder i Vestbyen og sætter børnene af ud for skolen på Mølleskovvej. Om eftermiddagen er der 2-3 afgange, dit barn kan komme med retur.

Offentlig transport

Du kan køre i bus til Holme Skole med linje:

  • 2A (Holder ved Holme Byvej/Hjulbjergvej)
  • 13 (Holder ved Holme Byvej/Hjulbjergvej)
  • 17 (Holder på Holmevej ved Rundhøj Centret)